Головна » 2016 » Квітень » 27

Юна бандуристка

   Гадяцька  музична школа гідно продовжує традиції українського народного мистецтва. Діти охоче тягнуться до музики і співів, чим дуже тішать своїх батьків, вчителів. Частенько вибирають бандурне мистецтво через те, що можна і грати, і співати.

  Учениця 3 класу Близнюк Анастасія запросила своїх однокласників на екскурсію до музичної школи та представила декілька сольних номерів. Затамувавши подих, діти слухали чарівні звуки бандури у поєднанні з ніжним голосом юної музикантки.

Бажаємо Анастасії натхнення і творчих успіхів!

Просмотров: 312 | Добавил: puchkov | Дата: | Комментарии (0)

Чорнобильські дзвони

   26 квітня для учнів  3 класу була проведена година пам’яті «Тривожні дзвони Чорнобиля». Мета: згадати про трагедію віку — вибух на ЧАЕС, поглибити знання учнів про неї, визначити негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров'я населення; розвивати вміння школярів аналізувати та узагальнювати навчальну інформацію, вміння виразно декламувати; виховувати особисту стурбованість кожного учня за все, що відбувається навколо, вчити сприймати чужу біду, чужий біль як власні, сприяти формуванню патріотичних почуттів у школярів.

Учні поклали квіти до пам’ятника героям-чорнобильцям ; поіменно згадали всіх, хто брав участь у ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

... Читати далі »

Просмотров: 293 | Добавил: puchkov | Дата: | Комментарии (0)

Диво писанкове

  У Гадяцькому історико-краєзнавчому музеї відкрилась виставка диво-писанок. Більше 1200 мистецьких виробів – клопітка праця студентів Гадяцького училища культури ім. І. П Котляревського. Крашанки і писанки, дряпанки і крапанки  наповнюють музейну залу теплим промінням  сонця, адже саме яйце — кругле, з ясним жовтком — то символ сонця і життя. Символічними знаками на магічному яйці люди кличуть  до себе тепло й добробут, візерунки на писанці стають  мальованою молитвою.

  Мудрі представники старшого покоління кажуть: "У світі доти існуватиме любов, доки люди писатимуть писанки". І справді, тільки велика любов може творити такі дива гармонії та уяви. Кожна писанка — це окремий малесенький світ. Тут і ... Читати далі »

Просмотров: 305 | Добавил: puchkov | Дата: | Комментарии (0)

Квітневі зустрічі

 Нещодавно  учні 3 класу відвідали Гадяцьку районну бібліотеку для дітей.  На зустріч зі  школярами завітала поетеса Світлана Павлюченко. Третьокласники, затамувавши подих, слухали розповідь  про те, як вона почала писати вірші, як на папері з’являлися думки і почуття, які переповнювали серце, бентежили душу.  На згадку про зустріч Світлана Олександрівна подарувала учням збірки своїх віршів.

Бібліотекар Недовіс Л.І. провела цікаву екскурсію залами бібліотеки. З великим захопленням  діти розглядали виставки нових надходжень, книги з голосами тварин, р ... Читати далі »

Просмотров: 305 | Добавил: puchkov | Дата: | Комментарии (0)

Контактна інформація
Адреса школи
37330, Полтавська область, Гадяцький район,
с.Розбишівка,вул.Центральна,18



8(5354)55355 rozbishivsjka-shkola@meta.ua
Місцезнаходження