Головна » 2016 » Вересень » 16 » з 01 вересня по 15 вересня 2016
09:19
з 01 вересня по 15 вересня 2016

Відповідно до виконання доручення голови обласної державної адміністрації, даних на нараді 15 серпня 2016 року, був складений план проведення місячника безпеки дорожнього руху. До плану проведення місячника були включенні заходи спрямовані на профілактику дорожньо-транспортного травматизму, організацію вивчення учнями правил дорожнього руху та основних правил поведінки  на дорозі. В рамках Всеукраїнського рейду «Увага! Діти на дорозі! Та з метою роз’яснення правил дорожнього руху, безпечного поводження дітей на дорозі, в період з 01 вересня по 15 вересня 2016 року в Розбишівській ЗОШ І – ІІІ ступенів було проведено комплекс профілактичних заходів та єдиний урок з безпеки дорожнього руху.

1 вересня 2015 року був проведений Єдиний урок з Правил дорожнього руху: «Урок дорожньої грамоти».

До тематики батьківських зборів було включене питання профілактики дитячого дорожньо-транспортного  травматизму.

З 1 по 15 вересня був проведений конкурс  дитячих малюнків на тему: «Безпечна дорога».

Виставка дитячих робіт

  

Класні керівники разом з учнями  розробляли з учнями схеми безпечних шляхів руху до школи та створювали маршрутні листи.

Відповідно графіку виховних годин, протягом тижня,  був проведений цикл виховних бесід «Знай та виконуй  правила дорожнього руху» .Бюро практичних знань. Скринька порад.Класоводи та класні керівники поновили класні куточки з агітаційними матеріалами  інформацією про безпечний  рух дітей .За окремим графіком самоврядування організувало відео лекторій окремо для учнів  початкових класів під гаслом: «Мій друг – дорожній рух» та учнів старшої ланки школи  (Презентація).

Діти в цікавій ігровій формі повторювали правила безпечної поведінки для всіх учасників дорожнього руху.

 

Для учнів старшої ланки школи, вчитель Бунда М.О. поєднала відео лекторій  з вікториною знавців правил дорожнього руху. Учні 7 – го класу підготували і провели вікторину «Офіс дорожніх знаків і правил» під гаслом «Рух – це життя».

Заходи проводилися з метою поглиблення знань учнів правил дорожнього руху, знаків дорожнього руху; правил безпечної поведінки на вулицях для пішоходів, велосипедистів, мотоциклістів, пасажирів та водіїв. Вікторина сприяла розвитку мислення, мовлення, пам’яті, навичок поведінки на дорозі. Наприкінці заходу учні зазначили, наскільки приємна перемога у вікторині, але найголовніше – це зберегти своє життя, уникнути неприємних ситуацій на дорозі. Для цього і слід знати правила дорожнього руху та постійно їх дотримуватись.

Вчитель Розбишівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Бунда М.О.

Переглядів: 309 | Додав: puchkov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Контактна інформація
Адреса школи
37330, Полтавська область, Гадяцький район,
с.Розбишівка,вул.Центральна,18



8(5354)55355 rozbishivsjka-shkola@meta.ua
Місцезнаходження