Головна » 2016 » Лютий » 16 » Срібний ювілей школи
15:49
Срібний ювілей школи

Срібний ювілей школи

 

Наша школа - доброти колиска,

А ми – талантів барвінковий цвіт.

І ми тобі вклоняємося щиро, низько,

Бо ти для нас відкрила дивосвіт!

   Такими словами розпочалося свято « Срібний ювілей рідної школи». Так, срібний, адже приміщенню школи, у якій ми навчаємося -25 років!

     Зі щирими словами привітання до вчителів, учнів, гостей звернулася в.о. директора школи Дузь Валентина Михайлівна. Вона побажала рідній  школі довгого щасливого віку, веселого дитячого сміху, досягнень у навчанні та спорті. Цікаво, що саме клас Валентини Михайлівни був першим випускним класом у новій школі! 

Тож 25 – це мало чи багато? В рамках людського життя досить довгий відтинок, який вміщує народження, дитинство, шкільні роки і юність, а ще - створення власної родини.      Для історії 25 років – менше, ніж одна мить.         Наше життя тільки починається. Ми дивимось на світ широко відкритими очима, нас не лякає майбутнє.

   Школа завжди буде з нами, з нашими дітьми, онуками, залишиться символом людської любові, вдячності і дитинства.

    Школі - 25 років. Та коли поглянеш в чарівні та веселі обличчя малечі, -розумієш, що школа завжди молода і юна.  

Наша школа – це наша історія. У неї велика педагогічна сім’я. Саме наші вчителі передають і примножують із року в рік  шкільні традиції.  Скільки дитячих сердець пройшло через їхні турботливі руки, скільки широких шляхів відкрили ці люди для своїх вихованців! 

Зернята, кинуті у теплу землю,

       Колоссям золотим там проростуть.

        Майбутнім вченим, лікарям, поетам

        Знання у школі вчителі дають.

    Ці  щирі слова учні нашої школи адресували  своїм учителям. Звичайно, у кожного з нас є свої улюблені  уроки, на які поспішаємо з особливою радістю. Чому? Відповідь на це запитання проста – ці предмети ведуть улюблені вчителі, люди, які стали для нас більше, ніж педагогами.

Наша школа – світла оселя, у якій завжди панують порядок і чистота. Дбайливі руки працівників – господарників кожного дня піклуються про те, щоб нам було затишно та приємно навчатись і відпочивати тут. Недарма про них кажуть – «майстри на всі руки».

   Можливо, ми не завжди помічаємо цих «бійців невидимого фронту», проте хочемо запевнити їх, що батьки всіх учнів нашої школи щиро вдячні їм за піклування про їхніх дітей.    

   Школа - це не просто уроки, сценарії, походи, підручники. Школа -це наші душі, наш час, наш труд, наші долі, наш світ.

    Школа – це Вічність. Це мудра, втомлена, але завжди усміхнена Вічність, що дивиться на нас очима вчителів та друзів, очима незгасної любові, доброти.

    Тож нехай повік у нашому світлому домі панує незламний дух творчості, затишку і пошуку, високих моральних ідей та невмирущої материнської любові.

Переглядів: 410 | Додав: puchkov | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Контактна інформація
Адреса школи
37330, Полтавська область, Гадяцький район,
с.Розбишівка,вул.Центральна,18



8(5354)55355 rozbishivsjka-shkola@meta.ua
Місцезнаходження